Αλεξανδρούπολη: Τα «γυρίζει» η σύζυγος του φερόμενου Τζιχαντιστή

0
42

 

«Οι αστυνομικοί μού είπαν “πες μας ότι ο σύζυγός σου είναι ISIS και θα σε αφήσουμε ελεύθερη”, αναφέρει η σύζυγος του κατηγορούμενου ως Τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης.

«Εάν ο άντρας μου ήταν Τζιχαντιστής, δεν θα έδινε στο παιδί του το χριστιανικό όνομα Λυδία», είπε η Ταγκρίντ Μούσα, σύζυγος του Σάντι Αλμούσα -που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για συμμετοχή στον ISIS-, η οποία αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

«Ήθελε να μας πάρει από εκεί» λέει, «και να ζήσουμε μια ήσυχη ζωή σε μια χώρα όπως η Ελλάδα» επιμένει η 20χρονη κοπέλα, που είναι παντρεμένη με τον Σάντι Αλμούσα από το 2012, όταν ήταν 15 ετών και έχει μαζί του δύο παιδιά, την Λυδία και τον μικρό Σουτζάκ.

«Ο άντρας μου μας λατρεύει και ειδικά τη Λυδία. Έκανε τόσο κόπο να μας φέρει στην Ελλάδα. Μια υπάλληλος, που δεν ξέρω ποιος είναι ο ρόλος της στην ΜΚΟ, ονόματι Ντότα – εγώ έτσι την ξέρω – είπε ψέματα ότι ο άντρας μου πήρε ένα τηγάνι μέσα στο γραφείο της και χτύπησε τη Λυδία. Εγώ πήγα στο δικαστήριο και όταν με ρώτησαν είπα ότι δεν έχει χτυπήσει, δεν ήταν βίαιος ποτέ ούτε σ’ εμένα ούτε στα παιδιά», λέει η ίδια.

Η Ταγκρίντ ισχυρίζεται πως μετά την προφυλάκισή του η ψυχική υγεία του άντρα της έχει κλονιστεί, ότι νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού και ότι έχει τρελαθεί που κατηγορείται ως τζιχαντιστής.

«Πριν τον συλλάβουν έψαχνε για δουλειά σαν εργάτης, γιατί ο πατέρας του ήταν εργολάβος στη Συρία. Τώρα δεν ξέρω τι θα απογίνω, με κατέστρεψαν τα ψέματα ότι ο άντρας μου είναι ISIS»  λέει.

Πηγή:Ελεύθερος Τύπος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here