Άλλες 4 απειλητικές επιστολές σε υπουργούς και βουλευτές- Kαταδικάζει ο πολιτικός κόσμος

0
89

Στην αποκάλυψη ότι εκτός από τον φάκελο με το απειλητικό μήνυμα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά απειλητικές επιστολές έχουν σταλεί σε άλλους τέσσερις υπουργούς και βουλευτές προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι «υπάρχουν επιστολές και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται». Για την επιστολή προς τον Κοτζιά, είπε πως γίνονται ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί αυτός που έστειλε την επιστολή. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να καταδικαστούν ακραίες ενέργειες, ενέργειες ανθρώπων της ακροδεξιάς και ανθρώπων που προσπαθούν να προβοκάρουν.

Νωρίτερα, ο κ. Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είχε αποκαλύψει για την επιστολή προς τον Κοτζιά ότι διατυπώνονταν απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ υπήρχε και αναφορά για 3 σφαίρες. «Δεν είναι δυνατόν να στέλνουν κάποιοι τέτοιες επιστολές. Θα λογοδοτήσουν πολύ σύντομα στη δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Τόσκας μιλώντας στον ANT1 .
Κάποιοι, πρόσθεσε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει της ειρηνικής διαδήλωσης της Κυριακής.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης χαρακτήρισε απαράδεκτη από κάθε πλευρά την επιστολή και κάλεσε τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς, όπως είπε είναι προς το εθνικό συμφέρον να υπάρχει καλύτερο κλίμα.

Ο φάκελος έχει παραληφθεί από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές και ερευνάται η υπόθεση.

ΝΔ:Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Κοτζιά
«Εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται. Και προφανώς αυτό ισχύει και για τις απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες».

ΚΚΕ: Η απειλητική επιστολή στον Κοτζιά ρίχνει λάδι στη φωτιά
Το ΚΚΕ από την πλευρά του καταδικάζει ως απαράδεκτη την αποστολή απειλητικής επιστολής προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ενέργεια η οποία – όπως σημειώνει – «ρίχνει λάδι στη φωτιά, γιατί μπορεί να αξιοποιηθεί για την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας του λαού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here