«Ο Βίτα και η Μίνη κυνηγούν μια βιταμίνη» | παιδική παράσταση | Θέατρο Αμιράλ

0
96

Παραστάσεις πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 11:00 πμ και 3:00 μμ. στο Θέατρο Αμιράλ (Αμερικής 10, Αθήνα)

Πρόκειται για τη μεταφορά στη θεατρική σκηνή του παιδικού βιβλίου – μπεστ σέλερ «Ο Βίτα και η Μίνη κυνηγούν μια βιταμίνη» της Κατερίνας Μανανεδάκη, με την υποστήριξη του  Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη.

Το έργο ξετρελαίνει  τους μικρούς θεατρόφιλους, με την ζωντάνια των πρωταγωνιστών επί σκηνής, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως εκπαιδευτικό, ευχάριστο πάντα, μάθημα για τις καλές και κακές διατροφικές συνήθειες. Πρόκειται για μια εμπλουτισμένη μεταφορά του βιβλίου στη θεατρική σκηνή από την ίδια τη συγγραφέα, ώστε το πρωτότυπο κείμενο να απευθύνεται σε μεγαλύτερο εύρος ηλικιών των μικρών μας φίλων.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ένα όμορφο, μα ζωηρό αγόρι και ένα γλυκό, μα ατακτούλικο κορίτσι, μπλέκουν σε μια περιπέτεια, με την κυρία Καλή Υγεία να θέλει να τους προστατεύσει αλλά και να τους θωρακίσει από ανεπιθύμητους εισβολείς και την κυρία Κακή Διατροφή να προσπαθεί να τους παρασύρει σε… συνήθειες κακές, που φέρνουν χίλιες δύο συμφορές!
Η Ιστορία ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου Αμιράλ με την υπογραφή των θεατρικών επιχειρήσεων Λιβαδά, με πολύ χορό, μουσική, τραγούδια, χρώματα και δυνατά γέλια. Τα παιδιά μιλάνε και παίζουν με τους ηθοποιούς και μαθαίνουν να λένε ναι στα υγιεινά, όχι στα ανθυγιεινά. Χαμογελούν πλατιά με τις περιπέτειες του Αυγουλάκη, του Λιπάκη, του Ζαχαρόσακου, της Γαλατένιας της Λαχανούλας και του Καθρέφτη που όλα τα ξέρει κι όλα τα μαρτυρά, κι άλλων πολλών που τους κρατάμε για έκπληξη! Θεατρικό παιχνίδι, όμορφες εικόνες, εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό ταυτόχρονα, γεμίζει κέφι μικρούς και μεγάλους.

Την παράσταση σκηνοθετεί η Νανά Νικολάου, με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της εκπαιδευτικής θεατρικής σκηνής. Το θεατρικό έργο εμπλουτίζεται με τη μουσική του Κωνσταντίνου Παγιάτη, τις χορογραφίες της Χριστιάνας Κουλιζάκη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Κωνσταντίνου Ζαμάνη, τους φωτισμούς της Μελίνας Μάσχα και τη φιλική συμμετοχή στο τραγούδι της Νίνας Λοτσάρη. Πρωταγωνιστούν ο Αλέξανδρος Αμερικάνος, η Ηλιάννα Έμμα, η Ελευθερία Ευθυμιάτου, ο Στέλιος Κέλερης, ο Γιάννης Μίνως και η Ειρήνη Μπαριτάκη που υποδύονται συνολικά 13 ρόλους.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τους συντελεστές της παράστασης:

http://www.bitakaimini.gr

http://www.facebook.com/bitakaiminigr

http://www.amiral.gr

Τηλ: 210.363.9385 – 210.360.6192

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here