Αναγνώρισε τον βιαστή του στο πρόσωπο του συγκρατούμενού του

0
73

Περίπου 40 χρόνια μετά ένας κρατούμενος σε φυλακή του Μάντσεστερ ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον βιαστή του και κατάφερε να ζητήσει δικαίωση ώστε να γιατρέψει πληγές του παρελθόντος.

Ο 43χρονος βρισκόταν φυλακισμένος όταν έφεραν νέο σγκρατούμενο, έναν 54χρονο άνδρα. Αρχικά, η φθορά του χρόνου δεν επέτρεψε στον άνδρα να αντιληφθεί ποιος πραγματικά ήταν ο νέος συγκάτοικος στο κελί του. Σύντομα όμως παρατηρώντας τον αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για τον έφηβο που τον βίαζε επί δύο συναπτά έτη όταν ήταν έξι ετών!

Οι γονείς του είχαν προσλάβει τον 15χρονο Γκάρι Μότερσχεντ από το Μάντσεστερ να κάνει μπέιμπισιτινγκ στον 6χρονο γιο τους όταν εκείνος άρχισε να βιάζει το αγόρι. Για να εξασφαλίσει τη σιωπή του τον απείλησε ότι θα βιάσει και την αδερφή του. Ετσι ο μικρός υπέμενε το μαρτύριο χωρίς να πει κάτι. Όλα τελείωσαν γι αυτόν δύο χρόνια μετά όταν οι γονείς του δενχρειάζονταν τον 17χορνο πλέον για μπέιμπι σιτινγκ.

Τριάντα επτά χρόνια μετά αναγνώρισε στο πρόσωπο του συγκρατούμενού του που κατηγορείτο για ενδοοικογενειακή βία τον άνθρωπο που τον υπέβαλε σ’ αυτήν την κόλαση. Κάλεσε τον φρουρό και υπέβαλε καταγγελία και η ιστορία μεταφέρθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here