Ανακοίνωσε on air ότι φεύγει από τον ΣΚΑΪ-Συγκίνηση στο πλατό

0
1646

Αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ ο αθλητικογράφος Άρης Τσιάρας, μετά από αρκετά χρόνια. Σήμερα έκανε την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση στο κανάλι, στην εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα”.

Την ανακοίνωση για την αποχώρηση έκανε ο παρουσιαστής Μανώλης Σφακάκης και ακολούθησε το βίντεο – αφιέρωμα που του είχαν ετοιμάσει οι συνάδελφοί του.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα και για όλα τα μέλη του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΙ. Είμαστε υποχρεωμένοι να αποχαιρετήσουμε τον Άρη Τσιάρα, ένα πολύτιμο στέλεχος της εκπομπής. Κυρίως όμως ένας πολύ καλός φίλος. Ο Άρης αποδέχτηκε μια ελκυστική επαγγελματική πρόταση και θα περνά πλέον πολύ χρόνο εκτός Ελλάδος, στο εξωτερικό. Από τη μία μας λυπεί το γεγονός ότι φεύγεις, αλλά από την άλλη χαιρόμαστε γιατί ξέρουμε ότι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις», είπε.

«Πράγματι, σας βρήκα συναδέλφους και σας αφήνω πάρα πολύ καλούς φίλους. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω από το να δουλέψω στην καλύτερη αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Ως φίλοι θα αποχαιρετιστούμε και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε είτε εντός είτε εκτός κάποιου πλατό», είπε ο Άρης Τσιάρας.

Ανακοίνωσε on air ότι φεύγει από τον ΣΚΑΙ! Συγκίνηση στο πλατό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here