Ανασχηματισμός τα επόμενα 24ωρα

0
20

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο οποίος είναι πιθανόν να ανακοινωθεί μετά το καθοριστικό Eurogroup της Τετάρτης.
Στο πρωθυπουργικό επιτελείο επικρατεί η άποψη ότι {δεν μπορούν να γίνουν σαρωτικές αλλαγές αυτή τη στιγμή και να συγκροτηθεί ολιγομελές σχήμα τεχνοκρατών} κατ’ αναλογίαν με την κυβέρνηση του Μάριο Μόντι.
Και αυτό διότι απομένουν μόνο λίγες εβδομάδες μέχρι να προκηρυχθούν οι εκλογές και αυτές θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την ολοκλήρωση της νέας δανειακής σύμβασης και της συμφωνίας για το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων (το λεγόμενο PSI).

Ο κ. Παπαδήμος θα ήθελε να παραμείνουν στην κυβέρνηση ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, οι οποίοι έχουν θέσει στη διάθεσή του τις παραιτήσεις τους, αλλά φαίνεται ότι δεν το θέλουν οι ίδιοι οι πρώην -πλέον- βουλευτές του ΛΑΟΣ. Όπως αναφέρουν στους συνομιλητές τους {δε θέλουν να δώσουν την εντύπωση ότι υπερψήφισαν το Μνημόνιο -κόντρα στην κομματική τους γραμμή- μόνο και μόνο για να διατηρήσουν την υπουργική τους καρέκλα}.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here