Ανατροπή: Αυτοκτόνησε ο Dj Avicii

0
153

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του διεθνούς φήμης Dj Avicii, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του ο 28χρονος καλλιτέχνης αυτοκτόνησε ενώ βρισκόταν στο Ομάν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο Avicii παλευε με σκέψεις για τη ζωή και την ευτυχία, ήταν ευαίσθητος, αγαπούσε τους θαυμαστές του αλλά όχι τη δημοσιότητα.

«Ο αγαπημένος μας Τιμ ήταν μία εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ήταν τελειομανής, ταξιδεύοντας και δουλεύοντας σε τέτοιο βαθμό που οδηγήθηκε σε τεράστιο στρες. Όταν σταμάτησε να κάνει εμφανίσεις, ήθελε να βρει μια ισορροπία στη ζωή του, ώστε να μπορέσει να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο – να γράφει μουσική. Πάλευε με σκέψεις για τη ζωή και την ευτυχία… δεν άντεξε άλλο, όμως. Ήθελε να βρει ηρεμία. Ο Τιμ δεν είχε φτιαχτεί για τη μουσική βιομηχανία. Ήταν ένας ευαίσθητος άντρας που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά όχι τη δημοσιότητα. Τιμ θα σε αγαπάμε και θα μας λείπεις για πάντα. Ο άνθρωπος που ήσουν και η μουσική σου θα κρατάνε την ανάμνηση σου ζωντανή. Σε αγαπάμε. Η οικογένειά σου» αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here