Ανδρέας Λοβέρδος: Είναι ο τελευταίος σπασμός του «Ρασπούτιν»

0
65

Σοβαρές καταγγελίες για «στήσιμο» ποινικής δίωξης εναντίον του στην υπόθεση Novartis, έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος, κάνοντας λόγο για «τελευταίο σπασμό του «Ρασπούτιν»». 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι επώνυμος μάρτυρας έδινε χρήματα σε έναν από τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες για να καταθέσει «συγκεκριμένα πράγματα». Πρόσθεσε δε ότι ένας εκ των μαρτύρων, χωρίς κουκούλα επειδή μηνύθηκε για την κατάθεσή του, πήγε με τον δικηγόρο του στον ανακριτή και κατέθεσε υπόμνημα σύμφωνα με το οποίο «άλλα έλεγε και άλλα έγραφαν και δεν του έδειχναν στο τέλος τι είχε πει». 

Όπως δήλωσε ο κ. Λοβέρδος, η εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη ξαναστέλνει τη δικογραφία στη Βουλή χωρίς λόγο, με στόχο να πει ότι «αρχειοθετώ όλο τον κόσμο άλλα να, κάτι βρήκα». 

«Ο «Ρασπούτιν» τι είχε πει; «Προχωρήστε το και θα τα βρούμε στο μέλλον». Συντηρείται ένα κλίμα. Αυτό είναι ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν. Θα τους τσακίσω, θα τους διαλύσω με τα προνόμια διαθέτει ο απλός Έλληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια βουλευτών και υπουργών» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here