Ανδρουλάκης: Προτιμώ τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, πολιτικά και συναισθηματικά

0
60

«Προφανέστατα προτιμώ να είναι το όνομά μου κάτω από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και πολιτικά, και συναισθηματικά και προσωπικά» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι «η κουβέντα πρέπει να πάει σε βάθος, να πολιτικοποιηθεί».

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα», με τον Δημήτρη Καμπουράκη στον ΣΚΑΪ, επισήμανε ότι το ΚΙΝΑΛ πρέπει να εκφράζει θέσεις που «να είναι πιο μπροστά και από του ΣΥΡΙΖΑ και από της ΝΔ. Τα πρόσωπα που θα εκφέρουν τις απόψεις αυτές να έχουν υψηλό δείκτη εμπιστοσύνης. Δεν έγινε αυτό πριν τις εκλογές και αυτό φάνηκε και στο αποτέλεσμα των εκλογών».

«Κατέβηκα το 2017 υποψήφιος αρχηγός γιατί πίστευα ότι αν είχαμε ριζοσπαστική ανανέωση σε πρόσωπα και μια θεσμική λειτουργία δημοκρατική, αυτό το κόμμα θα είχε πολύ καλύτερα ποσοστά. Είχα διαφωνήσει και με τον κ. Θεοδωράκη και με άλλους που θέλανε ένα κόμμα-Βαβέλ», είπε.

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι δεν αμφισβητεί την ηγεσία της Φώφης Γεννηματά.

 «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, κάποια τέτοια διαδικασία, θεσμικά η Φώφη Γεννηματά είναι εκλεγμένη πρόεδρος, εγώ λέω μέσα από τα όργανά μας να διορθωθούν κάποια πράγματα», ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here