Σαμαράς: Αναγκαίος εταίρος στο αύριο το Κίνημα Αλλαγής

0
1836

«Απαραίτητο εταίρο στην υπέρβαση που έχει ανάγκη η χώρα» χαρακτηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς το Κίνημα Αλλαγής. Υπέρβαση, την οποία περιγράφει ως μεταρρυθμιστική, πατριωτική, δημοκρατική και αξιακή.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σε άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τίτλο «Υπερβάσεις, συγκρούσεις και συγκλίσεις» τονίζει ότι με τον χώτο τού Κινήματος Αλλαγής «έχουμε πια κοινό έργο να υπερασπιστούμε».

Και αναφέρει τα θετικά που έγιναν στα 2,5 χρόνια κυβερμητικής συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αντιπαραβάλλοντάς τα με όσα έχουν συμβεί στην κυβερνητική τριετία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Ξαναστήσαμε τη χώρα στα πόδια της και της ξαναδώσαμε το δικαίωμα στην ελπίδα. Σήμερα η Ελλάδα υποχωρεί και σε ανταγωνιστικότητα και στη μάχη κατά της διαφθοράς και στις αναπτυξιακές προοπτικές. Παντού! Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει, όχι απλώς το παλιό, αλλά το χειρότερο από το παλιό. Τώρα πρέπει να ξανακτίσουμε στα ερείπια που αφήνει πίσω του. Και να οικοδομήσουμε πάλι τις απαραίτητες συγκλίσεις. Δεν μπορούν να συγκλίνουν αυτοί που θέλουν να πάνε τη χώρα μπροστά, με όσους πασχίζουν να την ξανασύρουν πολύ πίσω Για να υπάρξει αληθινή υπέρβαση και αποτελεσματική σύγκλιση, το παλιό που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί στρατηγικά! Και οριστικά. Δεν πρέπει να αναδειχτεί σε πόλο αντισυσπείρωσης».

Αντώνης Σαμαράς: Αναγκαίος εταίρος στο αύριο το Κίνημα Αλλαγής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here