Αντωνοπούλου: Υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό στα εργασιακά…

0
45

«Θα αυξήσουμε τα εισοδήματα αλλά θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διαφυλάξουμε και να αυξήσουμε παράλληλα και τις θέσεις εργασίας. Υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό στα εργασιακά ειδικά μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια», δηλώσε στον ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας κ. Αντωνοπούλου σχετικά με τα εργασιακά.

Όσον αφορά στις αντιδράσεις για την περικοπή των επιδομάτων στους πολυτέκνους σημείωσε πως το επίδομα δεν θα έπρεπε να είναι το κίνητρο για την επίλυση του ζητήματος της υπογεννητικότητας.

«Είναι σαφές ότι πάνω από 700.000 οικογένειες θα ωφεληθούν ενώ 50 με 60.000 θα δουν ελαφρά μείωση. Όταν συνδέουμε την υπογεννητικότητα με το τέταρτο παιδί το κριτήριο δεν είναι το επίδομα αλλά οι θέσεις εργασίας και το εάν μία οικογένεια θα μπορεί να προβλέπει το μέλλον της. Φυσικά πρέπει να υποστηρίζονται τα νοικοκυριά αλλά δεν είναι πρωταρχικό στοιχείο τα επιδόματα».

Για τους πλειστηριασμούς η κ. Αντωνοπούλου είπε: «Υπάρχει δέσμευση και μπορούμε να φιλοδοξούμε πως θα καλυτέρευση η κατάσταση αναφορικά με το όριο των 300.000 ευρώ για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here