Απάντηση Στουρνάρα σε Μαξίμου: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

0
145

Απάντηση στην τελευταία επίθεση που δέχθηκε (μέσω Non paper) από το Μαξίμου, δίνει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.
Ο Γιάννης Στουρνάρας φέρεται να είπε σε συνομιλητές του:

«Δεν έχω σκελετούς και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

Η αιτία της τελευταίας επίθεσης από το Μαξίμου ήταν η παραίνεση της Τράπεζας της Ελλάδας για προληπτική πιστοληπτική γραμμή, μετά την έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια.

Παραίνεση η οποία συμπεριλήφθηκε στην πρόσφατη ενδιάμεση έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος και θεωρήθηκε από την κυβέρνηση ότι της «χαλάει» το αφήγημα περί «καθαρής εξόδου» από τα Μνημόνια.

Εξ ου και τα βέλη περί «αποτυχημένου υπουργού» που κατευθύνηθηκαν στον Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και το μπαράζ δημοσιευμάτων από φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα περί σκανδάλων με στόχο κυρίως τη σύζυγο του Κεντρικού Τραπεζίτη.

«Είμαι υποχρεωμένος ως κεντρικός τραπεζίτης, να λαμβάνω υπόψη μου το μακροχρόνιο ορίζοντα και το μακροχρόνιο συμφέρον της χώρας και αυτό εκφράζει η ΤτΕ στις εκθέσεις της» απαντάει ο Γιάννης Στουρνάρας σε συνομιλητές του και φέρεται αποφασισμένος να κινηθεί και δικαστικά:

«Δεν με πτοούν οι επιθέσεις, οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, οι άνανδρες και ανήθικες επιθέσεις στη σύζυγό μου» τονίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here