Απειλή Κιλιτσντάρογλου: 18 νησιά κρατούν οι Έλληνες-Θα τα πάρω πίσω

0
113

Σε ακραία απειλή κατά της Ελλάδας προχώρησε ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, λέγοντας ότι το 2019 (όταν πιστεύει πως θα κερδίσει τις εκλογές) θα πάρει τα 18 νησιά τα οποία έχει «καταλάβει» η Ελλάδα.

 «Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ‘Έλα και πάρ’ τα’ (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο ‘Μοτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο ‘Μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε», είπε.

Ο κ. Κιλιτσντάρογλου επέκρινε και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας: «Από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου; Εγώ μπορώ να πεθάνω για τη χώρα μου. Εθνικότητα είναι να προστατεύεις τη χώρα σου μέχρι τον τελευταίο κόκκο άμμου. Έχουν καταλάβει 18 νησιά και κανείς δε λέει τίποτα».

Χθες, σε κλειστή ενημέρωση δημοσιογράφων,είπε: «Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα κατέλαβε τα νησιά με 5.000 στρατιώτες της, σε 13 διαφορετικές περιοχές. Όταν γίνει κυβέρνηση το CHP θα φύγουν όπως ήρθαν».

Ακραία απειλή Κιλιτσντάρογλου: Θα πάρω πίσω τα 18 νησιά που έχει καταλάβει η Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here