Απειλητικές επιστολές σε Κοτζιά και άλλους 4 υπουργούς

0
84

Άλλοι τέσσερις υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έχουν λάβει απειλητικές επιστολές, εκτός από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Ο κ. Κοτζιάς πήρε δύο επιστολές. Στην πρώτη δεχόταν απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο άγνωστος αποστολέας έγραφε πως υπάρχουν τρεις σφαίρες για τον υπουργό και την οικογένειά του. Η δεύτερη επιστολή έχει κοινοποιηθεί και σε τέσσερις ακόμα υπουργούς. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αποστολέας είναι το ίδιο πρόσωπο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι υπάρχουν επιστολές και σε άλλα υπουργεία. «Υπάρχουν επιστολές που γράφουν ότι κοινοποιούνται και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται», είπε.

Απαντώντας στο ερώτημα αν η δημοσιοποίηση της ύπαρξης απειλητικών επιστολών, θα λειτουργήσει θετικά ή μπορεί να μπουν «φιτιλιές» από ανθρώπους που σκέφτονται με περίεργο τρόπο, ο κ. Τόσκας είπε: «Εμείς δεν παίζουμε με σκοπιμότητες, ούτε όταν πιάσουμε ένα πρόβλημα εξετάζουμε το πώς θα το πάρει ο κάθε άνθρωπος, εμείς οφείλουμε σαν υπεύθυνη ηγεσία του υπουργείου και σαν κυβέρνηση να παρουσιάζουμε το πρόβλημα, να πούμε ότι δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξεπεράσει τα όρια, ώστε και να απομονωθούν οι άνθρωποι από το κοινωνικό σύνολο και να μπορέσουν να εκφραστούν με ειρηνικό τρόπο αυτοί που έχουν την οποιαδήποτε άποψη».

Αναφερόμενος, δε, στο συλλαλητήριο της Κυριακής, σημείωσε ότι «κοινή αντίληψη όλων, και της κυβέρνησης αλλά και -πιστεύω- των ανθρώπων που θα κατέβουν να διαδηλώσουν, είναι να υπάρξει μεν έκφραση της γνώμης τους αλλά μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα ηρεμίας και σεβασμού του δημοκρατικού πολιτεύματος».

«Δεν φοβόμαστε επεισόδια. Πιστεύουμε ότι θα γίνει σε ήρεμο κλίμα το συλλαλητήριο, αλλά έχουμε πάρει μέτρα που πρέπει να πάρουμε», κατέληξε ο κ. Τόσκας.

Απειλητικές επιστολές σε Κοτζιά και άλλους 4 υπουργούς και βουλευτές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here