Απίστευτο: Είχε λιοντάρια στην αυλή του και τον κομμάτιασαν

0
170

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως, στο Ζντέτσοφ της ανατολικής Τσεχίας. Ένας 34χρονος, ο Μικάλ Πράσεκ, βρέθηκε νεκρός και διαμελισμένος στην αυλή του σπιτιού του. Το συγκλονισυικό είναι ότι για τον τραγικό θάνατό του ευθύνονται δυο λιοντάρια τα οποία μεγάλωνε από μωρά.

Όπως έγινε γνωστό είχε αγοράσει το αρσενικό το 2016 και λίγους μήνες αργότερα ένα θηλυκό, σκοπεύοντας να τα ζευγαρώσει. Τελικά, τον σκότωσαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθηκες.

Ο πατέρας του ήταν εκείνος που τον βρήκε, όπως μετέδωσε το BBC. Τον καλούσε στο τηλέφωνο, δεν απαντούσε και πήγε στο σπίτι του για να δει τι συνέβαινε. Ο γιος του βρισκόταν εντός του περιφραγμένου χώρο των λιονταριών, νεκρός και διαμελισμένος.

Πρώτα αγόρασε ένα αρσενικό λιοντάρι και λίγους μήνες αργότερα ένα θηλυκό με σκοπό, όπως έλεγε, να ζευγαρώσουν.

Οπως αναφέρει το BBC, προ ημερών, και καθώς ο Μικάλ δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, τον αναζήτησε ο πατέρας του και όταν έφθασε στο σπίτι αντίκρισε τη συγκλονιστική εικόνα: Ο γιος του βρισκόταν εντός του περιφραγμένου χώρο των λιονταριών, νεκρός και διαμελισμένος.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι σκότωσαν τα λιοντάρια για να αποκτήσουν πρόσβαση στη σορό.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας υποστήριξε ότι η θανάτωση των λιονταριών «ήταν απολύτως απαραίτητη για να πλησιάσουμε στον άνθρωπο».

Μέχρι και τον θάνατό του, είχαν γίνει μηνύσεις σε βάρος του, με την αιτιολογία ότι δεν είχε άδεια για τα άγρια ζώα, και πως δεν ελάμβανε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Καθώς δεν υπήρχε αρμόδια υπηρεσία για να απομακρύνει τα λιοντάρια, ούτε και χώρος για να φιλοξενηθούν, οι μηνύσεις έπεσαν τελικά στο κενό.

α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here