Απίστευτο! Έβαλαν νήπια να ζωγραφίσουν άλογο με νερομπογιές

0
66

 

Οργή προκάλεσε η «πρωτοβουλία» παιδικού σταθμού να βάλει τα παιδάκια να ζωγραφίσουν με νερομπογιές πάνω σε ένα κατάλευκο άλογο, χρησιμοποιώντας το σαν καμβά.

Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγράφηκε στις 27 Σεπτεμβρίου αλλά χθες το βράδυ το εντόπισε μέλος φιλοζωικής οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη και το έφερε στη δημοσιότητα αναρτώντας στον λογαριασμό της στο facebook τις σχετικές φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει στο προφίλ της στο facebook η Κατερίνα Τσέρτου: «Αυτή είναι η παιδεία που οραματίζονται εκεί για αυτές τις ευαίσθητες ψυχές ; Αυτά τα παραδείγματα δίνουν; Ετσι «μολύνουν» την σκέψη και τα αισθήματα των παιδιών σε αυτή την τρυφερή ηλικία; Θα γίνει φυσικά καταγγελία γιατί είναι και παράνομο! Ευχαριστώ τον Abraam Abrahams και την ομάδα μας Dreamdancers που με ειδοποίησαν και μαζί θα επιληφθούμε και αυτό το περιστατικό κακοποίησης. Είστε εκτός της ηθικής πλευράς παράνομοι. Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 2 του Ν. 4039/12. 2. Απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε επιχειρήσεις ψυχαγωγικών παιχνιδιών, πίστας αυτοκινητιδίων, μουσικών συναυλιών, επιδείξεων, πανηγυριών ή άλλων καλλιτεχνικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, εφ’ όσον τα ζώα χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους»

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, που δημοσιοποίησε ο ίδιος ο σταθμός στο facebook, τα παιδάκια κρατούν τα πινέλα τους στο χέρι και με την παρότρυνση της δασκάλας, ζωγραφίζουν με νερομπογιές το άσπρο άλογο, το οποίο δεν φαίνεται να αντιδρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here