Απίστευτη απόφαση ΥΠΟΙΚ: Aμοιβή για κατ’ οίκον… υπερωριακή εργασία

0
124

 

Απίστευτη είναι η απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με την οποία προβλέπονται υπερωρίες, με την ανάλογη διόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή, για δουλειά στο… σπίτι! Η απόφαση αυτή αφορά υπαλλήλους της νομικής υπηρεσίας που θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν 40 ώρες υπερωριακής απασχόλησης, κατ’ οίκον, χωρίς άμεσο έλεγχο από καμία προϊστάμενη αρχή!

Οι επτά υπάλληλοι θα μπορούν με τη συγκεκριμένη απόφαση να… εργάζονται στο σπίτι τους και να πληρώνονται! Η απόφαση αφορά στη «συγκρότηση συνεργείου υπερωριακής εργασίας υπαλλήλων που υπηρετούν στη Διεύθυνση Νομικής Υποστήριξης για το χρονικό διάστημα από 13/3/2017-30/6/2017».

Αυτό που εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο είναι ότι ενώ η σχετική απόφαση εκδόθηκε και αναρτήθηκε στις 24/5 σύμφωνα με το πρωτόκολλο, προβλέπεται ότι το συνεργείο συγκροτήθηκε και οι υπάλληλοι θα πληρωθούν για εργασία που έκαναν υποτίθεται από τις 13 Μαρτίου!

 Στο συνεργείο θα μετέχουν οι εξής υπάλληλοι: ΣΩΦΡΟΝΑ ΛΥΔΙΑ, ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΚΟΥΣΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΔΕΛΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΠΑΠΠΑ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΡΔΑΜΗ ΑΓΑΘΗ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Όπως αναφέρεται ρητά στην απόφαση, «η παραπάνω υπερωριακή εργασία θα παρέχεται μετά το πέρας του κανονικού ωραρίου και ως τις 22:00, είτε στο χώρο εργασίας είτε κατ’ οίκον«.



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here