Απίστευτο: Ο «χοντρός» της συμμορίας ληστών παραδόθηκε on air

0
166

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στη διάρκεια της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό “Epsilon”.
Ο καταζητούμενος από την συμμορία του κοντού, του ψηλού και του χοντρού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Tatiana Live διακηρύττοντας την αθωότητά του και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές.
Ο άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι είναι ο δράστης με το παρατσούκι «χοντρός» από την συμμορία των ληστών υποστήριξε: «Δεν είμαι ληστής. Είμαι αθώος».

Πρόκειται για τον Ανδρέα Τουρνά γεννημένο στις 4 – 1 – 1979 στην Αθήνα ο οποίος καταζητείτο από την αστυνομία για δεκάδες ληστείες. Ο φερόμενος ως ληστής κάλεσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ζήτησε να πει την αλήθεια του.


Όπως ανεφέρε, δεν είχε συμμετοχή στην σπείρα. «Δεν ξέρω τον έναν καθόλου» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο φερόμενος ως «ψηλός» της συμμορίας είναι φίλος του.
Επίσης ανέφερε: «Δεν έχω κάνει κάτι κακό στο σημείο που με κατηγορούν. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι νόμιμος. Πιο παλιά υπήρξα παράνομος γιατί έπαιρνα ναρκωτικά».
Ο φερόμενος ως ληστής ανέφερε ότι η φωτογραφία «τραβήχτηκε», πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν πήγε στο τμήμα γιατί είχε έναν διαπληκτισμό με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον φίλο του, τον «ψηλό» ο οποίος είναι βουλγαρικής καταγωγής, λέγοντας πως στην Ελλάδα κυκλοφορεί με το όνομα Παύλος Αποστολόπουλος. «Έτσι δηλώνει εδώ. Δεν λέει Παουέλ, λέει Παύλος. Τον άλλον, τον «κοντό» ίσως να τον ξέρω φατσικά επειδή μένουμε γύρω γύρω. Δεν τον ξέρω γενικά».
«Δεν είμαι και δεν ήμουν ο τσιλιαδόρος της συμμορίας. Θα σας πω, χωρίς καν να ετοιμαστώ, χωρίς να χω διαβάσει τη δικογραφία, την αλήθεια. Σε κάποια οικονομική ανάγκη είχε γίνει το εξής με τον κύριο Αποστολόπουλο: «Θα πάμε κάπου» μου λέει, θα πεταχτώ σε μία δουλίτσα που θέλω. Δεν μπορούμε να πάμε μαζί, έχει κόσμο. Αντιλήφθηκα ότι κάνει κάτι παράνομο αλλά η ανάγκη. Αυτή είναι η συμμετοχή μου στην σπείρα. Κι άλλη μία φορά που μου ζήτησε να πάω να τον πάρω από ένα στενό στο Περιστέρι. Πάλι πήγα και προφανώς θα είχε γίνει το ίδιο. Δεν προδίδω τον φίλο μου. Δεν έχω κάνει κάτι για να ξεφτιλιστώ τόσο πολύ. Ζητάω συγγνώμη από το παιδί μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Λίγο αργότερα, βγήκε από το στούντιο, κατέβηκε τις σκάλες και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που τον περίμεναν απέξω.

Tα βίντεο από το newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here