Από το Μega o νέος διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΪ

0
697

Αλλαγές επέρχονται στον ΣΚΑΪ καθώς νέος διευθυντής προγράμματος αναλαμβάνει ο Λοΐζος Ξενόπουλος.. Eπίσης ο Δημήτρης Φίλης αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής προγραμματισμού και έρευνας προγράμματος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Λοΐζος Ξενόπουλος αναλαμβάνει από σήμερα τη Διεύθυνση Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ο Λοΐζος Ξενόπουλος εργάζεται στον τηλεοπτικό χώρο από το 1991.

Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε στον σχεδιασμό εξαιρετικά επιτυχημένων εκπομπών και συνεργάστηκε με τους συντελεστές μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης.  Μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος στο Mega.

Ο Δημήτρης Φίλης εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ως Επικεφαλής Προγραμματισμού και Έρευνας Προγράμματος. Ο Δημήτρης Φίλης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από τη διαφήμιση και από το 1997 εργάζεται στην τηλεόραση, αρχικά στο εμπορικό τμήμα και στη συνέχεια ως Υπεύθυνος προγραμματισμού στο Mega.

H Διοίκηση του ΣΚΑΪ καλωσορίζει τα δύο νέα στελέχη και τους εύχεται κάθε επιτυχία. Με την εμπειρία και τη δημιουργικότητά τους θα συμβάλλουν στην δυναμική ανάπτυξη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Από το Μega o νέος διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΪ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here