Απόλυτος τρόμος σε κλυδωνιζόμενο αεροπλάνο λόγω καταιγίδας

0
79

Tον απόλυτο τρόμο βίωσαν οι περίπου 300 επιβάτες πτήσης της Air Europa, που ταξίδευαν από τη Μαδρίτη με προορισμό το Άμστερνταμ, καθώς ο κυβερνήτης επιχείρησε πέντε φορές ανεπιτυχώς να το προσγειώσει, λόγω των σφοδρών ανέμων της καταιγίδας  «Κιάρα» που σαρώνει τη βορειοδυτική Ευρώπη, 

Σε βίντεο του ολλανδικού δικτύου RTL Nieuws από το εσωτερικό του κλυδωνιζόμενου αεροπλάνου, ακούγεται μία γυναίκα να φωνάζει επανειλημμένα «θεέ μου».

Τελικά, μετά τις πέντε άκαρπες προσπάθειες, ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Μιλώντας στο CNN, εκπρόσωπος του αεροδρομίου Σίπχολ, ανέφερε ότι συνολικά 120 πτήσεις έχουν επηρεαστεί από την κακοκαιρία, ενώ στο  αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης 135 πτήσεις ακυρώθηκαν

Η καταιγίδα «Κιάρα» που σαρώνει τη βορειοδυτική Ευρώπη> έχει προκαλέσει την ακύρωση εκατοντάδων πτήσεων. Μιλώντας στο CNNi, εκπρόσωπος του αεροδρομίου Σίπχολ, ανέφερε ότι συνολικά 120 πτήσεις έχουν επηρεαστεί από την κακοκαιρία από χθες, Κυριακή, ενώ στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης135 πτήσεις ακυρώθηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here