Αρτέμης Σώρρας: Θα βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει

0
201

Η επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδας θα είναι δική του, υπσοτηρίζει μέσα από τη φυλακή και σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο Αρτέμης Σώρρας.

Ο Σώρρας έκανε λόγο για πολιτική δίωξη γιατί έχει το 42% της Ελλάδος, όπως ισχυρίστηκε. «Γίνεται πλάκα μέσω των καναλιών για να πέσουν τα ποσοστά μου. Ενημερώνω όλους ότι τα ποσοστά μου ανεβαίνουν και θα ανέβουν έως το τέλος. Είναι μια καθαρή πολιτική δίωξη, διότι έχω το 42% της Ελλάδος. Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις και θα το καταλάβουν όλοι στερεοφωνικά για ό,τι έχουν κάνει. Η Ένωση των Ελλήνων θα φέρει τέλος στη δυναστεία».

Όπως συμπλήρωσε μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής»: «Θα πάρω την Ελλάδα και θα λιώσω όλα αυτά τα ζαβά. Καθίστε να βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει. Θα ηγούμαι του φορέα του ελληνικού έθνους. Δεν χρειάζεται να συμμετέχω εγώ στις εκλογές, θα βγουν οι βουλευτές μου, που θα είναι παντού και εγώ θα είμαι ο πρόεδρος».

Επίσης, σημείωσε: «Μα με έπιασαν και ποτέ νομίζετε; Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν… Κάθισα να συλληφθώ για να δοθεί ένα τέλος, να δούμε τι θέλουν. Με συνέλαβαν για να βγει ωραία στα κανάλια. Σας αρέσει; Και εμένα μου αρέσει, διαφήμιση μου κάνετε. Αφού σκέφτομαι να δραπετεύω για να ξαναβγείτε οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και να έχετε δουλειά. Το θέλετε; Σας αρέσει;» και προσθέτει: «Ακόμη και αυτό που έγινε έπρεπε να γίνει στρατηγικά αν το θέλετε για να τελειώσει ένα μεγάλο μένος που έχει το παρακράτος με εμένα. Από τότε το δογματικό καθεστώς είναι σε μία αποστολή πώς θα με βάλει φυλακή πώς θα με σκοτώσει πώς θα βάλει τις παρακρατικές οργανώσεις του να σπάσει τα γραφεία μου. Και τώρα που θα βγω έξω για παράδειγμα δεν θα με βλέπει κανείς να βγαίνω στη λαϊκή ή να πηγαίνω βόλτα στο Μοναστηράκι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here