Ασημένιος ο Κριστιάν Γκολομέεβ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης

0
40

Μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού. Ο Κριστιάν Γκολομέεβ, με χρόνο 21.45, ήλθε δεύτερος στα 50μ. ελεύθερο και κατέκτησε το αργυρό μετάλιο.

«Ήταν πολυ ωραία κούρσα, ήμουν έτοιμος, το ήθελα πάρα πολύ, ήμουν συγκεντρωμένος και πολύ χαρούμενος και με το χρόνο, ήταν ένα εκατοστό από το πανελλήνιο μου ρεκόρ. Ένιωθα ωραία, έβλεπα από δίπλα μου τον Φράτους. Προσπάθησα πολύ στα τελευταία μέτρα και μου βγήκαν σχεδόν όλα σωστά. Δε θα πω ότι το περίμενα, αλλά πίστευα ότι αν τα κάνω όλα σωστά θα ήμουν στα μετάλλια. Θέλω να το αφιερώσω στο θείο μου και στη θεία μου, στην γυναίκα μου τη Λίντζι και στον πατέρα μου που δεν είναι εν ζωή», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τη μεγάλη επιτυχία του.

Και πρόσθεσε: «Είναι το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Ελλάδα, μετά του Γρηγοριάδη το 2005, και ακόμα δεν το πιστεύω πραγματικά. Αυτό μου δίνει την ενέργεια να συνεχίσω για του χρόνου που είναι Ολυμπιακή χρονιά. Ναι, πραγματικά μου ανοίγει την όρεξη και πραγματικά θα προσπαθήσω δυνατά να δουλέψω πιο σκληρά, να βελτιώσω ό,τι ατέλειες έχω και να πάω ακόμα καλύτερα».

Το χρυσό μετάλιο πήρε ο Αμερικανός Κάλεμπ Ντρέσελ με 21.04, που αποτελεί ρεκόρ αγώνων. Μαζί με τον Έλληνα πρωταθλητή, στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Φράτους, με τον ίδιο χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here