Αστυνομικός δολοφόνησε 2 γυναίκες στην Κηφισιά

1
233

Οικογενειακή τραγωδία το απόγευμα της Τετάρτης στην Κηφισιά. Δολοφονήθηκαν δύο γυναίκες έξω από σούπερ μάρκετ.

Δράστης ένας αστυνομικός, που υπηρετεί στην τροχαία, και θύματα η 35χρονη πρώην σύζυγός του και μια φίλη της. Τις σκότωσε με το υπηρεσιακό του περίστροφο τη στιγμή που βρίσκονταν μεσα σε ΙΧ, σταθμευμένο σε υπαίθριο πάρκινγκ. 

Ο 35χρονος αστυνομικός, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το στυγερό έγκλημά του, επικελέστηκε διαφορές για την επιμέλεια των δυο μικρών παιδιών τους στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το άρρωστο δικαστικό σύστημα όπλισε το χέρι του δολοφόνου. Βγάζει ο δικαστής copy paste αποφάσεις : «η επιμέλεια στη μητέρα, να μη σας ξαναδώ μπροστά μου, να μη ξανασχοληθώ με τα παιδά σας». Τι κι αν δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις που βγάζει ο δικαστής, σιγά μην αμφισβητήσει τη λανθασμένη πρώτη επιλογή του. Θα δικαιολογήσει τη μητέρα. Για την πράξη απόγνωσης φταίει ο εγκληματίας αστυνομικός δεν μπορεί να δεχθεί ότι φταίει ο εγκληματικά, σκόπιμα, αδιάφορος δικαστής.
    Και αν ο επόμενος αγανακτισμένος πυροβολήσει όχι τη μητέρα αλλά τη πηγή του κακού, το δικαστή ; Ο κίνδυνος για τη δημοκρατία είναι ότι μάλλον θα εισπράξει μπράβο από μια κοινωνία που δεν μπορεί ν’ ανέχεται πια την εγκληματική αδικία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here