Αθηναϊς Νέγκα: Είμαι σοκαρισμένη από τη στάση του Σκάι…

0
964

Σοκαρισμένη από το αιφνιδιαστικό κόψιμο της εκπομπής Ροντέο, που συμπαρουσίαζε μαζί με τον Βαγγέλη Περρή στον Σκάι, δηλώνει η Αθηναϊς Νέγκα. Αποκαλύπτει ότι σήμερα έμαθε τα δυσάρεστα νέα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει το σθένος να γυρίσει τις τελευταίες εκπομπές.

«Η εκπομπή τελείωσε. Περιμένουμε συγκεκριμένη συμβουλή για να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Την εκπομπή μας θα αντικαταστήσει τουρκική εκπομπή. Σαν τις Σουλιώτισσες θα χοροπηδάμε στου Ζαλόγγου τη μεριά», υπογράμισε με καυστικότητα ο Βαγγέλης Περρής.

Ενδεικτικό των διαθέσεων του καναλιού απέναντι στους συντελεστές της εκπομπής είναι η δήλωση της Αθηναϊδας Νέγκα πως δεν της τηλεφώνησε κανείς από τον σταθμό για να της πει «δυο ανθρώπινα λόγια».

Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day πρόσθεσε: «Αν διαβάσετε τα δημοσιεύματα κανείς δεν λέει ότι τα νούμερα μας ήταν προβληματικά. Είναι μια πάρα πολύ κακή χρονιά για τον ΣΚΑΙ. Χθες ήμουν πάρα πολύ σοκαρισμένη και πολύ στενοχωρημένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε, κανείς δε με πήρε τηλέφωνο. Ο Βαγγέλης με ενημέρωσε. Όταν γέννησα κανείς δε με πήρε να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Δε με πήρε κανείς από τον ΣΚΑΙ…»

Η πίκρα της Αθηναϊδας: Ούτε τηλέφωνο από τον Σκάι όταν γέννησα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here