Αυστραλός υπουργός στέλνει λάθος SMS σε δημοσιογράφο- Την αποκαλεί «τρελή μάγισα»

0
13

 

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας Πίτερ Ντάτον από μια δημοσιογράφο, την οποία και χαρακτήριζε «τρελή μάγισσα» σε SMS που της έστειλε κατά λάθος.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Αυστραλίας, ο κ. Ντάτον ήθελε να στείλει το SMS στον πρώην υπουργό Πόλεων και Αστικής Ανάπτυξης Τζέιμι Μπριγκς, ο οποίος αναγκάστηκε την περασμένη εβδομάδα σε παραίτηση αφού κατηγορήθηκε από μια δημόσια υπάλληλο για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια εξόδου του σε ένα μπαρ του Χονγκ Κονγκ.

Ο κ. Ντάτον χαρακτήριζε «τρελή μάγισσα» τη δημοσιογράφο Σαμάνθα Μέιντεν αντιδρώντας σε άρθρο της σχετικά με την παραίτηση του Μπριγκς, αλλά το έστειλε σε λάθος παραλήπτη.
«Της ζήτησα αμέσως συγγνώμη και αυτή έκρινε ότι το εννοούσα», διευκρίνισε ο υπουργός σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα μεταξύ τους και ότι αυτό το περιστατικό τους έκανε τελικά να γελάσουν.

Από την πλευρά της, η κ. Μέιντεν δήλωσε επίσης ότι δεν προσβλήθηκε, αν και παραδέχθηκε ότι την χαρακτήρισε «τρελή μάγισσα». «Δέχθηκα πολύ ευχαρίστως τη συγγνώμη του Πίτερ Ντάτον. Μόλις μου έστειλε αυτό το μήνυμα που έλεγε «Αγόρι μου, είναι μια λιγάκι τρελή μάγισσα», του έστειλα ένα μήνυμα στο οποίο του έγραφα: «Αγόρι μου, έστειλες το μήνυμά σου στην τρελή μάγισσα»», ανέφερε στον τοπικό Τύπο. «Είναι λιγάκι λάθος ενός πρωτάρη», πρόσθεσε εξάλλου η κ. Μέιντεν, συμπληρώνοντας ότι δεν αξίζει ωστόσο να παραιτηθεί γι’ αυτό.

Ο κ. Μπριγκς, ο υπουργός που παραιτήθηκε είχε, σύμφωνα με τις εφημερίδες, περάσει το χέρι του στους ώμους μιας νεαρής υπαλλήλου του προξενείου και την είχε φιλήσει στο μάγουλο κατά την διάρκεια μιας εξόδου σε ένα μπαρ του Χονγκ Κονγκ. Κατά την παραίτησή του παραδέχθηκε ότι είχε υποπέσει σε ένα «σφάλμα επαγγελματικής κρίσης».

Πάντως, το SMS αυτό του Ντάτον δεν είναι η πρώτη γκάφα που κάνει, καθώς τον Σεπτέμβριο είχε αναγκαστεί ξανά να ζητήσει συγγνώμη έπειτα από ειρωνικό σχόλιο που είχε για την άνοδο της στάθμης των υδάτων, η οποία απειλεί τα νησιωτικά κράτη του Ειρηνικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here