Μπακογιάννης: Δεν μπορεί ο Κουφοντίνας να εκβιάζει τη Δημοκρατία

0
61

«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος, έχει στο ενεργητικό του ένα σωρό ληστείες, βόμβες κλπ. ο οποίος σήμερα απειλεί την Δημοκρατία. Μια Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να εκβιάζει 10 εκατομμύρια ανθρώπους, 10 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες», τόνισε ο υποψήφιος Κώστας Μπακογιάννης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντέννα, ενώ σχολιάζοντας το απειλητικό σύνθημα εναντίον της μητέρας του Ντόρας που γράφτηκε στα Γιάννενα, σημείωσε:

«Με κάνει τρελό, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, ενοχλεί όλον τον κόσμο. Όπως όταν ο Κουφοντίνας έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και έκανε τουρισμό στα σημεία που ο ίδιος δολοφονούσε, πάρα πολύς κόσμος εξοργίστηκε. Όσο κάποιοι κι αν θέλουν να βάζουν ένα πολιτικό ή ιδεοληπτικό πρόσημο, η ουσία δεν αλλάζει».

Στο ερώτημα αν ο Δήμος Αθηναίων θα είναι ένα σκαλοπάτι για την πολιτική του καριέρα, απάντησε: «Ο πόνος μου είναι ότι πάντα το πολιτικό σύστημα θέλει να βλέπει την Αυτοδιοίκηση ως «αποπαίδι». Δεν είναι έτσι. Η Αθήνα είναι «η πόλη των πόλεων». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να υπηρετείς τον Δήμο Αθηναίων, ειδικά εάν είσαι ένας άνθρωπος ερωτευμένος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως εγώ. Ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως υποψήφιο δήμαρχο. Άλλο το κόμμα και άλλο ο δήμος, αυτά πρέπει να ξεχωρίζουν, διότι στην Αυτοδιοίκηση κρίνεσαι από άμεσα πράγματα».

Και Συμπλήρωσε:

«Παίρνω την δουλειά μου στα σοβαρά, αλλά δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά, δεν έχω καμία κρίση μεγαλείου, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here