Μπογιά στη Βουλή; Βρίσιμο στον νεκρό Μπακογιάννη; Έλα μωρέ τώρα…

0
231

Έριξε ο Ρουβίκωνας κόκκινη μπογιά στη Βουλή; Δεν χάθηκε ο κόσμος. Μπογιά έπεσε, δεν σκοτώθηκε κανένας.

Απείλησε ο επικεφαλής του Ρουβίκωνα τους δικαστές, που θα έκριναν την υπόθεση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα από τη φυλακή; Κανένα πρόβλημα. Ελεύθερη γνώμη εξέφρασαν.

Υποδεχόταν στέλεχος του Ρουβίκωνα τον Κουφοντίνα, κάθε φορά που έβγαινε από τον Κορυδαλλό; Ε, και; Τι θα πει ότι δεν έχει μετανιώσει για τις δολοφονίες ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη; Δεν προβλέπει κάτι τέτοιο ο νόμος.

Βρίζουν κουκουλοφόροι τον νεκρό Παύλο Μπακογιάννη, την ώρα που διαδηλώνουν υπέρ του δολοφόνου του; ; Έλα μωρέ, πώς κάνετε έτσι; Γράφουν συνθήματα, απειλώντας με θάνατο τη Ντόρα Μπακογιάννη; Εντάξει τώρα, μη μεγαλοποιείτε τα πράγματα. Δεν αποπειράθηκαν δα να τη σκοτώσουν…

Μίλησε κάποιος με κριτική διάθεση για την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, επειδή άσκησε αναίρεση εναντίον της απόφασης του Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου για το «όχι» στην άδεια του Κουφοντίνα; Αίσχος. Παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης.

Ξέρετε, χειρότερο και από όσα κάνει ο Ρουβίκωνας ή οι κουκουλοφόροι, είναι όσα λένε και γράφουν εκείνοι που τους υποστηρίζουν. Στη λογική, έλα μωρέ πώς κάνετε έτσι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here