Μπουτάρης υπέρ ΠΑΟΚ: Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα

0
108

 

Σε «σαφή υπερβολή τού Ολυμπιακού» απέδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης τη διακοπή τού αγώνα στην Τούμπα και τόνισε ότι «οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολίασε τις δυσμενείς εξελίξεις για τον ΠΑΟΚ με δυο tweets. Στο πρώτο έγραψε:

«Οι αγώνες δίνονται και κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Σε ό,τι αφορά τη διακοπή του αγώνα της Τούμπας, εκτιμώ ότι υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού».

Και στο δεύτερο:

«Ελπίζω τουλάχιστον ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εξυγίανση του χώρου, την οποία εξαγγέλλουν όλοι τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα, έτσι ώστε ο κόσμος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο πρωτάθλημα» καταλήγει το tweet του δημάρχου.

Δείτε τα tweet:

(1/2) Οι αγώνες δίνονται & κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους & όχι στις αίθουσες των δικαστηρίων. Σε ό,τι αφορά τη διακοπή του αγώνα της Τούμπας, εκτιμώ ότι υπήρξε μία σαφής υπερβολή στη στάση του Ολυμπιακού.

(2/2) Ελπίζω τουλάχιστον ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εξυγίανση του χώρου, την οποία εξαγγέλλουν όλοι τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα, έτσι ώστε ο κόσμος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο πρωτάθλημα.

Μπουτάρης υπέρ ΠΑΟΚ: Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here