Βραβείο ανθρωπιστικής δράσης από τη Unicef στον Αργύρη Κωστάκη

0
139
Ο Αργύρης Κωστάκης με τον πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου Νικήτα Κανάκη

Η Unicef διοργάνωσε την ετήσια γιορτή για την παγκόσμια ημέρα δικαιωμάτων του παιδιού και τη βράβευση σχολείων και προσωπικοτήτων.

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή Unicef βράβευσε μαθητές και σχολεία γιά τη συμμετοχή τους με έργα που προάγουν το μήνυμα υπέρ των παιδιών. Επίσης για την πολύχρονη ανθρωπιστική προσφορά τους τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση, τον πρόεδρο της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου Νικήτα Κανάκη και τον αρχηγό της επίσημης ομάδας ποδοσφαίρου της Unicef, δημοσιογράφο Αργύρη Κωστάκη, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής ομάδας νέων Σπύρο Λιβαθινό. Επίσης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου για την παραχώρηση του γηπέδου της Νταού ως έδρα της Unicef.

Στη Στοά του Βιβλίου όπου έγινε η γιορτή παρέστησαν ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τζουβαλάς, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ Χρήστο Κυρίτση, βουλευτές των κομμάτων (Φωτίου ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιωτόπουλος ΝΔ, Συντιχάκης ΚΚΕ, Θεοχαρόπουλος ΔΗΣΥ, Βενιζέλος Ένωση Κεντρώων και Μαυρωτάς Ποτάμι).

Ο Αργύρης Κωστάκης με την εισηγήτρια – μαθήτρια του Διαπολιτισμικού Σχολείου

Ήταν επίσης η Μαρί Κυριακού, η Λόλα Νταιφά, ο Γιάννης Σπανολιός από το «όλοι μαζί μπορούμε», η Γενική Γραμματέας Ισότητας, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σισέ, ο Σταμάτης Δαφνής εκπρόσωπος της ομάδας Ποδοσφαιρική Αλληλεγγύη Σταθερών Συγκοινωνιών, ο Παύλος Μπατάλης οικονομολόγος στέλεχος της Εθνικής τραπέζης, οι αθλητές του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΜΜΕ Γιώργος Αρμάο, Παναγιώτης Λυπημένος και Παναγιώτης Φάκος και φυσικά όλη η οικογένεια της Unicef, ο εκτελεστικός διευθυντής Ηλίας Λυμπέρης, η Ράνια Μακρή, οι κυρίες Αλεξίου, Μελισσουργού και πλήθος εθελοντών.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσαν οι τρείς εισηγήτριες, μαθήτριες από λύκεια της Αθήνας, ενώ ξεχώρισε η 16χρονη από το Διαπολιτισμικό σχολείο Ελληνικού που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα από Σουδανέζους γονείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here