Δ. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ να μείνουμε στη Βουλή και να ψηφίσουμε όχι

0
72

Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει το μήνυμα «δεν θα παραδώσουμε τον όρο Μακεδονία», 500.000 είναι 12% σε ψήφους, δεν γίνεται να το απαξιώσει, είπε ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η απαξίωση του μηνύματος σχετίζεται με τον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς. Αν δεν τους αρέσει ο αριθμός και απαξιώνουν τους πάντες ας πάνε σε δημοψήφισμα» τόνισε επίσης ο κ Καμμένος.

Επανέλαβε ότι ο κ Παπαδημούλης κατέδωσε την Εύα Καϊλή με έγγραφο που έστειλε σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης γράφοντας πως συμμετείχε σε ακροδεξιό συλλαλητήριο και χαρακτήρισε ξανά τον κ Παπαδημούλη πολιτικό χαφιέ.Τον κάλεσε μάλιστα να στείλει ενημέρωση και για το χθεσινό συλλαλητήριο.

«Δεν θα περάσει όνομα με τον όρο Μακεδονία, προτείνω οι ΑΝΕΛ να μείνουμε στη βουλή και να ψηφίσουμε όχι, η αποχώρηση δεν είναι ψήφος, υποβοηθάς να περάσει αυτό που δεν θέλεις» είπε στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στον Μάθιου Νίμιτς είπε ότι έχει κάνει λάθη και ότι ήρθε η ώρα του να φύγει. «Δεν υπάρχει καμία πίεση από την Αμερική» είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here