Δ. Καμμένος προς κυβέρνηση: Πολιτικός σκοτωμός αν διπλασιάσετε τον ΕΝΦΙΑ

0
117

Προειδοποιήσεις προς το οικονομικό κυβερνητικό επιτελείο απηύθυνε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος τονίζοντας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «μην τολμήσουν να φέρουν διπλάσια αύξηση στον ΕΝΦΙΑ σε φτωχογειτονιές της Αθήνας ή της υπόλοιπης χώρας οπού σαρώνει η ανεργία (…) θα γίνει πολιτικός σκοτωμός». Ο ίδιος αποκαλύπτοντας ότι έχει πληροφορίες ότι σχεδιάζεται κάτι τέτοιο από το οικονομικό επιτελείο, εξέφρασε την κατηγορηματική του αντίθεση.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που θέλουν την Ελλάδα να σταματά τα προγράμματα για την οικονομική ανάπτυξη σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και βραχονησίδες, ώστε να σταματήσει η πίεση από την Τουρκία. «Αγγίζουν τη σφαίρα της γελοιότητας. Είμαστε κυρίαρχο κράτος… Δεν μας ενδιαφέρει τι θα απαιτήσει ο Ερντογάν. Δεν είμαστε κράτος παρίας, είμαστε αυτοί που κρατάμε τη σταθερότητα στην ανατολική Μεσόγειο. Ούτε καν συζητείται να σταματήσουμε αυτά τα προγράμματα. Όποιος το βάλει στο τραπέζι είναι εγκληματική ενέργεια κατά της σταθερότητας της χώρας» σχολίασε.

Επίσης, χαρακτήρισε εγκληματικό «να μπουν τα Σκόπια με μια σαλαμοποιημένη συμφωνία στο ΝΑΤΟ. Θα είναι λάθος να το ψηφίσουμε στη Βουλή» επεσήμανε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here