Δελτία των 8: Ποιος αύξησε χθες τα ποσοστά του

0
270

 

Τα συμπεράσματα από την επίσκεψη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο και η αντιπαράθεση για τον εκσυγχρονισμό των μαχητικών F-16, κυριάρχησαν στο μενού των χθεσινών κεντρικών δελτίων. Ήταν λογικό και αναμενόμενο.

Ωστόσο, το επιτελείο του Αντέννα προτίμησε να ξεκινήσει με την είδηση για το βακτήριο χολέρας, το οποίο ανιχνεύτηκε στο υπόγειο του μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου», και στη συνέχεια να αφιερώσει πολύ χρόνο για τη συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ. Τα πρωινά στοιχεία με τις θεαματικότητες έδειξαν ότι οι ειδήσεις με τον Νίκο Χατζηνικολάου παρέμειναν στην πρώτη θέση με 15%.

Στη δεύτερη θέση ήταν πάλι ο Σκάι με την Εύα Αντωνοπούλου, που ξεκίνησε με το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και έμεινε για αρκετή ώρα στο θέμα. Η επιλογή του απεδείχθη σωστή, καθώς αύξησε τα ποσοστά του στο 13%, μειώνοντας την απόσταση από τον Αντέννα και αυξάνοντάς την από το Star.

Το Star, με διευθύντρια και παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα, άρχισε το δελτίο του με τον Λευκό Οίκο, αλλά έφυγε γρήγορα από αυτό για να παίξει άλλες ειδήσεις της επικαιρότητας -πιστό στη στρατηγική του για έμφαση στα κοινωνικά και αστυνομικά θέματα. Αποτέλεσμα: 9,2,%.

* Τα στοιχεία αφορούν στη ζώνη 20.00 – 20.45.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here