Δελτία των 8: Ο Αντέννα μπροστά, αλλά έχασε τις τρεις από τις πέντε μέρες

0
117

Ο Αντέννα κατάφερε να αναδειχτεί νικητής, χθες Παρασκευή, στη μάχη των δελτίων που μεταδίδονται στη ζώνη των 8. Αυτή την εβδομάδα, πάντως, αμφισβητήθηκε όσο καμία άλλη η πρωτοκαθεδρία του, καθώς βρέθηκε τρεις φορές από τις πέντε στη δεύτερη θέση.

Το δελτίο του με τον Νίκο Χατζηνικολάου σημείωσε 17,8%, προτάσσοντας για 10 λεπτά τα επεισόδια κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη. Αμέσως μετά μετέδωσε, για άλλα 10 λεπτά, τις αντιδράσεις για την άδεια στον Κουφοντίνα και συνέχισε με ζωντανή συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη -το 10λεπτο της οποίας απεδείχθη και το μεγάλο του ατού.

Ο Σκάι με την Εύα Αντωνοπούλου, που την Πέμπτη είχε περάσει στην πρώτη θέση, χθες ήταν δεύτερος με 15%. Αφιέρωσε το πρώτο 20λεπτο στο «μέτωπο» Κουφοντίνα και συνέχισε με τις κινήσεις του πρωθυπουργού, τις οποίες χαρακτήρισε «προεκλογικού χαρακτήρα».

Το Star με τη Μάρα Ζαχαρέα ξεκίνησε με το θέμα του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, όπως και ο Αντέννα. Ωστόσο το τράβηξε σε διάρκεια (συμπλήρωσε ένα γεμάτο 20λεπτο). Και συνέχισε με τις αντιδράσεις για τον Κουφοντίνα. Η επιδοσή του ήταν 13,8%.

*Το στοιχεία αναφέρονται στο 45λεπτο 20.20 – 20.45.

Υ.Γ. Θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι οι ειδήσεις του Σκάι αρχίζουν καθημερινά πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό. Το «Ροντέο», που μεταδίδεται πριν, υπολείπεται ως λιντ ιν περισσοτερο από 10 μονάδες του «Τροχού της τύχης» (του Star) και του σήριαλ «Παρθένα ζωή» (του Αντέννα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here