Δημοσκόπηση: Ποιοι υπουργοί είναι πιο δημοφιλείς;

0
223

Η διαχείριση της πανδημίας έχει φέρει ανακατατάξεις στη δημοτικότητα των υπουργών. Σε νέα δημοσκόπηση της MRB στο διαδίκτυο για λογαριασμό του Star οι πολίτες αξιολογούν τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την κρίση του κορονοϊού, αναδεικνύουν τους πιο αγαπημένους τους υπουργούς, εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για το μέλλον της οικονομίας και αποκαλύπτουν ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλουν να κάνουν μόλις τελειώσει η κρίση του κορονοϊού.

Πρώτοι και με διαφορά στις προτιμήσεις των πολιτών έρχονται οι δύο κύριοι «πρωταγωνιστές» της διαχείρισης της πανδημίας. Το 77% αξιολογεί θετικά τους χειρισμούς του Σωτήρη Τσιόδρα και το 68,7 τους χειρισμούς του Νίκου Χαρδαλιά.
Σε ότι αφορά στους υπουργούς που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη αποδοχή των πολιτών, στην πρώτη θέση παραμένει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας με 71,7%, ακολουθεί ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με 67,7% και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Με 62,4% στην
τέταρτη θέση βρίσκεται η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και στην πέμπτη θέση με 58,1% ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

 

 

Πηγή: Star

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here