Διαδικτυακός καυγάς Μπαλατσινού-Βαξεβάνη για την κατσίκα και το ψάρι

0
602

«Μαλλιοτράβηγμα» εκδηλώθηκε στο twitter όπου ο Κώστας Βαξεβάνης αντιμετώπισε με καυστικό τρόπο και ειρωνεία την Τζένη Μπαλατσινού και τη διαβόητη διάσωση της κατσίκας.

Προσωπικά δείχνω κατανόηση σε ανθρώπους της πόλης που δεν ξέρουν πως τα κατσίκια σκαρφαλώνουν σαν κατσίκια και τα ψάρια δεν κινδυνεύουν από πνιγμό.Το θέμα είναι πως κάποιοι απ αυτούς αντιμετωπίζουν ακόμη και την άγνοιά τους ως life style βιντεσκοπώντας την #Μπαλατσινου, έγραψε ο δημοσιογράφος στον λογαριασμό του.

Ακολούθησε η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία έγραψε: «Σε ευχαριστώ βρε Κώστα που με βάζεις στην θέση μου, ως αστή «ξανθιά» Δεν ήξερα πως τα κατσίκια ζούνε στα βράχια… Αααα και btw τα παιδιά μου, ήταν οι κάποιοι..Ξαναμπές στο κόσμο της συνωμοσιολογίας σου..και ρίξε καμία βουτιά να χαλαρώσεις» για να ακολουθήσει η ανταπάντηση του Κώστα Βαξεβάνη:

Αγαπητή Τζένη.Κέρδισες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου και αυτό είναι πιο σημαντικό απ το να σε διακωμωδούν.Φαντάζομαι τα παιδιά σου θα δημοσίευσαν και το βίντεο. Σε κάθε περίπτωση μην επιχειρήσεις διάσωση ψαριού στη θάλασσα, δεν πνίγεται, της είπε με καυστικό τρόπο. Η Τζένη Μπαλατσινού δεν άφησε την κουβέντα να πέσει και έδωσε νέα απάντηση.

Αγαπητέ Κώστα. Μετά από 28 χρόνια δημοσιότητας.. η κρυάδες σου, δεν μου προσθέτουν τίποτα. #διεσωσε το χιούμορ σου, αν ποτέ γνωρίστηκε με αυτό.. κι #asemas εδώ στο #lifestyle να χαριεντιζόμαστε.. #έλεος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here