Διασωληνωμένο αγοράκι 2,5 ετών που έπεσε σε αυλάκι

0
33

Σε κρίσιμη κατάσταση διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο ένα αγοράκι 2,5 ετών, πιθανότατα βουλγαρικής καταγωγής, το οποίο βρέθηκε σε κανάλι.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Βάρδας, πιθανότατα από τους γονείς του, και στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του στην Πάτρα.

Το παιδί διαμένει με τους γονείς του και άλλους ομοεθνείς τους, που εργάζονται ως εργάτες γης, σε πρόχειρες παράγκες λίγο έξω από το Καπελέτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το παιδί χθες το απόγευμα έπαιζε έξω από τις παράγκες ωστόσο κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής των δικών του και κατευθύνθηκε σε λαγκάδι που βρίσκεται στην νότια πλευρά, περίπου σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τον πρόχειρο καταυλισμό.

Το παιδί φαίνεται ότι γλίστρησε και έπεσε μέσα στο λαγκάδι με το πρόσωπο. Το λαγκάδι έχει περίπου μισό μέτρο νερό, με αποτέλεσμα τον άμεσο κίνδυνο πνιγμού. Οι γονείς του το εντόπισαν μέσα στο αυλάκι ενώ ήταν λιποθυμισμένο όταν το ανέσυραν καθώς είχε πιει αρκετό νερό.

Πηγή: patrisnews.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here