Δικηγόρος: Δεν είχα ερωτική σχέση με τον αρχηγό της μαφίας των φυλακών

0
136

Η δικηγόρος που προφυλακίστηκε ως μέλος της διαβόητης μαφίας των φυλακών επιχειρεί να δώσει άλλο νόημα στους διαλόγους που δημοσιοποιήθηκαν και αρνείται ότι είχε ερωτικό δεσμο με τον φερόμενο ως νονό της μαφίας.

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση, σκεφτόταν την αυτοκτονία, προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω μιλώντας του με πάρα πολύ όμορφο τρόπο», είπε μέσα από τη φυλακή στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Δεν υπήρχε ερωτική  σχέση με τον κατηγορούμενο διότι αυτός ήταν σε καθεστώς κράτησης και δεν θα μπορούσε να υπήρχε ερωτική σχέση. Ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μου είχε εκμυστηρευθεί -υπάρχει και αυτό σε διαλόγους- ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο χωρίς να ξεπερνάω τα όρια. Οποιαδήποτε ερωτική σχέση και αν είχα με οποιονδήποτε, πιο πάνω έχω τις αξίες μου. Και να είχα και μην είχα  πάλι, εγώ κάποιες αξίες δεν θα τις παραβίαζα για κανέναν. Αν θέλεις να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο και να τον βοηθήσεις είναι κακό; Έχει σχέση με την απόδραση και τη δολοφονία; Αν ήμουν ερωτευμένη, λέω εγώ, θα έκανα τα πάντα για αυτόν χωρίς στοιχεία; Η σχέση μας ήταν στα πλαίσια της δικηγορικής μου ιδιότητας  και προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να τον ανεβάσω ψυχολογικά».

Η δικηγόρος συνελήφθη μαζί με 65χρονο συνάδελφό της, μετά από ένταλμα του ανακριτή για συμμετοχή στην οργάνωση, Η 45χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν είχε χρηματίσει συνήγορος του Κλοντιάν Λεκοτσάι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here