Δημ. Καμμένος για Κουφοντίνα: Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια

0
43

Την αντίθεσή του με την άδεια στον 11 φορές ισοβίτη για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στα parapolitika.gr, υπογράμμισε πως θα πρέπει το Συμβούλιο, που πέρυσι είχε απορρίψει το αίτημα του Κουφοντίνα να πάρει άδεια από τη φυλακή, με το σκεπτικό ότι ήταν «αμετανόητος», να δώσει εξηγήσεις για το σκεπτικό στο οποίο βασίζει σήμερα την απόφασή του να δοθεί άδεια.

«Επειδή ο Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί με τον τρομοκρατικό νόμο και ο νόμος αυτός καταδικάζει αυτούς που στρέφονται κατά του κράτους και της Δημοκρατίας σε ισόβια. Όταν λέμε ισόβια, όμως, πρέπει να εννοούμε ισόβια. Πέραν τούτου ο Κουφοντίνας δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια για τα ειδεχθή εγκλήματά του. Έχει καταδικαστεί 11 φορές σε ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη. Μετά τα παραπάνω διαφωνώ με τη λογική της χορήγησης της διήμερης άδειας. Το ίδιο Συμβούλιο πέρυσι είχε απορρίψει το αίτημά του με το σκεπτικό ότι είναι αμετανόητος. Θα έχει ενδιαφέρον κι εγώ προσωπικά θέλω πολύ να διαβάσω το νέο σκεπτικό στο οποίο βασίζεται η νέα του απόφαση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here