Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Στόχος τα 30, 50, 100 εκατομ ευρώ

0
101

«Δεν είναι στόχος μας να συγκεντρωθούν 20 εκατομμύρια ευρώ. Στόχος μας είναι τα 30, τα 50 τα 100. Στόχος μας είναι ο ουρανός».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε το τοπίο για το αύριο της ομάδας, όπως το οραματίζεται ο ίδιος. Κάλεσε δε τους ισχυρούς οικονομικά παράγοντες, που αγαπούν το «τριφύλλι», να βοηθήσουν στη συγκέντρωση των χρημάτων.

«Το μεγαλύτερο ποσό μέχρι τώρα είναι αυτό των 3.000 ευρώ. Αξιοσέβαστο, αλλά δεν προέρχεται από αυτούς. Όλα τα μεγάλα πορτοφόλια θα ανταποκριθούν. Εφοπλιστές, παίκτες, προπονητές και άλλοι άνθρωποι που έχουν τέτοιες δυνατότητες, ώστε να συνεισφέρουν στο πρότζεκτ. Δεν πιστεύω ότι δεν θα ανταποκριθούν. Ο στόχος δεν είναι 20 εκατομμύρια, είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30, τα 50, τα 100. Θέλουμε ο σύλλογος να πρωταγωνιστεί παντού και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μεγάλα μπάτζετ. Στόχος είναι ο ουρανός. Το 20 είναι το μίνιμουμ».

Ο κ. Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για τον ρόλο του Γιάννη Αλαφούζου και απάντησε:

«Θεωρώ ότι είναι πρώιμο να συζητήσουμε. Πρέπει να ξέρουμε ότι θα υλοποιηθεί το έργο. Ο Αλαφούζος έχει αποδείξει πως πονάει τον Παναθηναϊκό, προσπαθεί για το καλό. Κάποιες φορές το επιτυγχάνει και κάποιες όχι. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπήκε στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει το καλό του».

Ρωτήθηκε, ακόμη, και για την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

«Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, το είδαμε και πέρυσι στην αρχή. Πρέπει να συμπληρωθεί το ρόστερ με πιο έμπειρους. Το μπάτζετ είναι μικρό και για τα νούμερα αυτά η δουλειά του Δώνη και του Νταμπίζα είναι εξαιρετική».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here