Ντομπρόβσκις: Εντός στόχων η διανομή του κοινωνικού μερίσματος

0
17

Απολύτως εφικτή η ολοκλήρωση της αξιολόγησης τον Ιανουάριο δήλωσε ο Βάλντις Ντομπρόβσκις, αντιπρόεδρος της Κομισιόν κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Οικονομική και Νομισματική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου.

«Η γρήγορη ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης θα είναι ένα θετικό μήνυμα ότι το πρόγραμμα προχωράει κανονικά. Αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να προετοιμαστεί για μια επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος» είπε συγκεκριμένα ο κ. Ντομπρόβσκις και υπογράμμισε ότι υπάρχει μια σειρά από προαπαιτούμενα που πρέπει να πληρούνται ενώ συμπλήρωσε πως η διανομή του κοινωνικού μερίσματος είναι εντός των στόχων.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν μίλησε για τα θερμότερα λόγια για την πορεία της ελληνικής οικονομίας τονίζοντας πως «η ελληνική οικονομία ανακάμπτει», κάτι που επιβεβαιώνουν και οι οικονομικές προβλέψεις του φθινοπώρου.

Απαντώντας σε ερώτηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σημείωσε ότι αναμένεται υψηλός ρυθμός ανάπτυξης και μείωση της ανεργίας, ενώ επεσήμανε ότι η προσπάθεια της Ελλάδας στους δημοσιονομικούς στόχους «υπεραποδίδει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here