Δολοφονία Κωστόπουλου: Ταυτοποιήθηκε ο «άνδρας με το κίτρινο μπλουζάκι»

0
131

Aποκαλύφθηκε η ταυτότητα του αυτόπτη μάρτυρα με το κίτρινο μπλουζάκι, στο λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών. Η αστυνομία έμαθε τα στοιχεία του, αλλά προς το παρόν δεν τον έχει εντοπίσει.

Όπως γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών», αστυνομικοί έκαναν έρευνες έχοντας την υποψία ότι ο φερόμενος ως μάρτυρας-κλειδί στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου είναι πιθανόν αστυνομικός. Βρήκαν το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο και δυο άτομα που τον γνώριζαν καλά.

Είναι 44 ετών, έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη από Τούρκο πατέρα και μητέρα Ελληνίδα και δήλωνε πως είχε 5 γραφεία ταξιδίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Αρκετά από τα γραφεία του έχουν κλείσει και έτσι είχε αρκετό χρόνο να τριγυρνά στην περιοχή της Ομόνοιας και της πλατείας Κάνιγγος, όπου αρκετοί τον γνώριζαν.

Όταν βρεθεί, ίσως ρίξει φως σε πολλά σημεία της υπόθεσης, που κατέληξαν στο λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου από τον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη συνεργό του. Σε μια φωτογραφία ο 44χρονος εμφανίζεται να κρατά αντικείμενο που μοιάζει με πτυσσόμενο αστυνομικό κλομπ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here