Ντόρα: Η ΝΔ χρειάζεται και χοντρούς και αδύνατους…

0
132

«Η ΝΔ χρειάζεται την πανστρατιά στελεχών, νέων και παλαιών με εμπειρία, χρειάζεται και χοντρούς και αδύνατους», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Το κόμμα μας της χωράει όλους εκείνους που επιθυμούν να προσφέρουν και να συμβάλλουν στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Ηδη μέσα από τις νέες ανοιχτές διαδικασίες του μητρώου πάνω από 4.500 νέα στελέχη έχουν μπει στο κόμμα», πρόσθεσε.

Η κυρία Μπακογιάννη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή και την υιοθεσία και συγκεκριμένα το επίμαχο άρθρο 8 που δίνει το δικαίωμα και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς παιδιών.

«Εμείς είμαστε μια γνωστή παραδοσιακή οικογένεια στην Ελλάδα και είμαστε παραδοσιακή όχι για άλλους λόγους, αλλά επειδή είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε με πάρα πολλή αγάπη. Η αγάπη που θα δώσεις σε ένα παιδί δεν εξαρτάται από τίποτα, ούτε από το φύλο, ούτε από την καταγωγή, από τίποτα, παρά μόνο από τη δυνατότητά σου να δώσεις. Ένα παιδί που βρίσκεται κλεισμένο στο ίδρυμα έχει δικαίωμα να βγει από το ίδρυμα και κάθε τέτοια προσπάθεια εγώ την στηρίζω».

Ντόρα: Η ΝΔ χρειάζεται και χοντρούς και αδύνατους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here