Δούρου: Αναλαμβάνω την ευθύνη αν προκύψει – Δεν θα κρυφθώ

0
177

Με δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου τονίζει ότι είνα πρόθυμη να αναλάβει τις ευθύνες της Πειφέρειας αν προκύψουν κα ιυπογραμμίζει πως δεν θα κρυφθεί.

«Aν προκύψουν ευθύνες για την Περιφέρεια από τη δικαστική έρευνα εγώ θα τις αναλάβω και δεν θα κρυφτώ. Δεν θα αναλάβω όμως τις ευθύνες όλων των αυτοδιοικητικών και πολιτικών που κρύφτηκαν τόσα χρόνια πίσω από ένα πολυδαίδαλο κράτος» είπε η κυρία Δούρου που υπογράμμισε ότι όταν ανέλαβε την Περιφέρεια τη βρήκε “γυμνή” όσον αφορά στα αντιπλημμυρικά έργα. Επεσήμανε μάλιστα ότι το φθινόπωρο του 2014 κινητοποιήθηκε για τη δρομολόγηση τέτοιων έργων.

Επιπλέον, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για τυμβωρυχία από ορισμένους με τους οποίους θα ασχοληθεί όταν αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των πληγέντων, όπως τόνισε.

Στο μεταξύ, χθες, η περιφερειάρχης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά αναζητώντας την απόδοση ευθυνών για τους νεκρούς και τις υλικές καταστροφές από τη θεομηνία στη Δυτική Αττική.

Όπως τόνισε, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου, «ώστε επιτέλους να συνδράμω προκειμένου αυτή τη φορά, κάποιοι και κάποιες να τιμωρηθούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here