Δούρου: Να μην γίνονται «μπαλάκι» οι ευθύνες

1
79

Να σταματήσουν οι ευθύνες να γίνονται “μπαλάκι” ζήτησε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα.

Όπως τόνισε η μελέτη για τα αντιπλημμυρικά έργα ήταν έτοιμη πολύ προτού αναλάβει εκείνη την περιφέρεια και βρισκόταν κλεισμένη στα συρτάρια του Δασαρχείου. Μάλιστα, όπως είπε η Περιφερειάρχης, χθες ακόμα έγινε σαφές στον Πρωθυπουργό το πρόβλημα της γραφειοκρατίας που καθυστερεί τα έργα και την υλοποίησή τους. «Πρέπει να αλλάξει ο νόμος και οι διαδικασίες» υπογράμμισε.

«Τρεις μέρες τώρα σφίγγω τα δόντια μου, βρίσκομαι εκεί που οφείλω να βρεθώ, στο συντονιστικό, στις γειτονιές, στα γραφεία, στις διασκέψεις και αρνούμαι να πάρω τη σκυτάλη από αυτούς που μιλώντας γενικά και αόριστα για την γραφειοκρατία, δεν καταλαβαίνουν ότι προσθέτουν πολλά λιθάρια σε ένα τείχος που έπνιξε ανθρώπους και κατέστρεψε ζωές, είναι το τείχος της αδιαφορίας και της έλλειψης ευθυνών» επεσήμανε η περιφερειάρχης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πές μας λοιπόν Κυρία Δούρου ποιός έχει την ευθύνη για τα ρέματα και τι και που έκανες τα τρία χρόνια που είσαι Περιφερειάρχης Αττικής και άσε τα υπόλοιπα που ξέρεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here