Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Κέντρο λόγω Γρηγορόπουλου

0
48

Προγραμματισμένες πορείες και εκδηλώσεις είναι στο κέντρο της Αθήνας στη μνήμη του ΑΛέξανδρου Γρηγορόπουλου που έφυγε 10 χρόνια από τη ζωή από τη σφαίρα του Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Το κέντρο είναι απροσπέλαστο καθώς αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας από την ΕΛΑΣ ενω το σχέδιο περιφρούρησης της Αθήνας χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Από νωρίς το πρωί στους δρόμους είναι σε επιφυλακή περισσότεροι από 2.500 ένστολοι. Από αυτούς οι 1.500 θα ανήκουν στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων. Θα είναι δηλαδή διμοιρίες της ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης), διμοιρίες της ΥΑΤ (Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης) και της ΟΠΚΕ (Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας).

Στο σχέδιο δράσης συμπεριλαμβάνεται και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής.

Από τις 12 το πρωί θα αρχίσει σταδιακά το κλείσιμο των δρόμων καθώς θα ξεκινήσει μαθητική πορεία από τα Προπύλαια, μέσω των δρόμων Εδουάρδου Λω, Πεσμαζόγλου, πλατείας Κοραή, Σταδίου, Σύνταγμα και τελικό σημείο τη Βουλή. Επίσης, στις 12.00 θα κλείσει ο σταθμός μετρό «Σύνταγμα» απ’ όπου οι συρμοί θα περνούν χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσει η συγκέντρωση από τα Προπύλαια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 15χρονος μαθητής στα Εξάρχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here