Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Απόστολος Τσιόγκας

0
414

Στα 54 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Απόστολος Τσιόγκας, όπως ανακοίνωσε με λύπη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Ο Απόστολος Τσιόγκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963 και ήταν απόφοιτος του Τμήματος Τεχνολόγων Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθηνών. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1989 στην εφημερίδα «Το Βήμα», όπου απασχολήθηκε στην επιμέλεια της δημοσιογραφικής ύλης. Στην ίδια ειδικότητα εργάστηκε στη συνέχεια στον «Ελεύθερο Τύπο» και στην «Καθημερινή» μέχρι το τέλος του.

Ο Απόστολος Τσιόγκας υπήρξε ένας ευγενής και καλοσυνάτος δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε τίμια και με συνέπεια χωρίς ποτέ να δημιουργήσει τριβές και προβλήματα. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα σκορπώντας τη λύπη σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του και στους οικείους του. 

Η κηδεία του Απόστολου Τσιόγκα θα γίνει την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου στις 14:45, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, οπως ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here