Έγκλημα στη Ρόδο – Ομολογία σοκ: Μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο

0
125

Σοκ προκαλεί η ομολογία του 19χρονου Αλβανικής καταγωγής στους Λιμενικούς ότι η φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι το μοιραίο βράδυ, τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο, αλλά εκείνοι αποφάσισαν να την ρίξουν ζωντανή στα βράχια.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 19χρονος αναφέρει ότι με την κοπέλα διατηρούσε σχέσεις το τελευταίο διάστημα.

«Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεψα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο 19χρονος και συνέχισε:

«Μού είπε… Πάμε να το τελειώσουμε… Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here