Έγραψε ιστορία ο υπερήφανος σύζυγος τής Μερόπης Τζούφη

0
3790

Εκεί που πάω να πω πως τα ‘χω δει όλα, φιλαράκι, εμφανίζεται ξαφνικά το νέο αστέρι τής κυβέρνησης Μερόπη Τζούφη -μετά συζύγου, παρακαλώ- λίγο πριν από την ορκωμοσία της στο Προεδρικό Μέγαρο, και τα αλλάζει όλα.

Στήνεται μπροστά στις κάμερες και κάνει δηλώσεις επί δηλώσεων για τη χαρά που νιώθει, τώρα που γίνεται υφυπουργός Παιδείας, και πόσο δεν το περίμενε και πόσο ευχαριστεί τον πρωθυπουργό και πόσο καλή μαθήτρια ήταν στο σχολείο (ναι, το είπε κι αυτό).
Αλλά το πράγμα  δεν τελειώνει εκεί. Παίρνει σειρά νέος με σκουλαρίκι, που λέει, λέει, λέει… Όπως αποδεικνύεται μετά, ήταν συνεργάτης της. Το ακόμη καλύτερο έρχεται αμέσως μετά, όταν το λόγο παίρνει ο υπερήφανος σύζυγος, ο οποίος εξηγεί πόσο την καμαρώνει, πόσο βέβαιος είναι ότι θα σκίσει ως υφυπουργός και πόσες συμβουλές τις δίνει.
Φιλαράκι μου, φαντάσου ότι έφτασε στο σημείο να τους πει δημοσιογράφος «άντε, πηγαίνετε τώρα, θα ξεκινήσει η ορκωμοσία και δεν θα προλάβει η νέα υφυπουργός».
Μυθικά πράγματα. Και το Όσκαρ να είχε κερδίσει η κυρία Τζούφη λιγότερα θα τής επέτρεπε ο παρουσιαστής να πει. Ο δε ευτυχής σύζυγος θα την χειροκροτούσε από κάτω. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα, φιλαράκι, και όλα είναι αλλιώς…

Έγραψε ιστορία ο υπερήφανος σύζυγος τής Μερόπης Τζούφη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here